4.12.2016. 13:25
1
Iscrtao i oblijepio Sarajevo: Pogriješio je, moli za oprost
U mnogim dijelovima grada Sarajlije su mogle vidjeti grafite, postere i transparente sa potpisom 21. april.

"Oprosti mi", "Čekam te sutra u 13:00 na starom mjestu", "Volim te", "Oprosti mojoj mladosti" može se vidjeti na mnogim mjestima širom grada na Miljacki. Ispod svake poruke stoji potpis 21. 04. 

Radi se o mladiću Šalji koji je, kako kaže, napravio grešku u vezi zbog koje se kaje. Ali, s druge strane još uvijek nema odgovora.

Zbog toga je Šalja odlučio ostavljati joj poruke na sarajevskim ulicama, mostovima, građevinama u nadi da će dobiti priliku da joj se iskupi za grešku koju je napravio. Još uvijek čeka odgovor. Napisao je i pismo i nada se da će odgovoriti.

"Nazvao bih te kao nekad, da pričamo, da se gledamo, da ne trepćemo. Željan sam tvog pogleda, željan sam tvog glasa, željan da mi kažes ti si budala moja, da mi kažeš pravi si skočko, željan sam tebe Ljube moje. Sjećas li se kad smo se prvi put sreli, sjećaš li se kad si rekla da ti obećam da nikad neću otići od tebe, sjećaš li se? Tad sam ti obećao, tad sam se zarekao da nikad od tebe neću otići ma koliko god me ti tjerala, koliko god mislila da nisi za mene ja neću odustati od tebe. S tobom 5 minuta je dragocjeno, molim te pred 70.000 ljudi da mi oprostiš jer stvarno ne mogu više bez tebe. Shvatio sam sve greške, shvatio sam poentu svega. Molim te budi kraj mene zauvijek, volim te i čuvam. Ljube moje", napisao je Šalja na popularnoj sarajevskoj grupi Spotted.

(N1/Spotted/Merima Druškić)

LjubavVeze
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.