18.12.2016. 16:56
0
Budete li gledali na ove stvari, načekat ćete se da vas ljubav pronađe
Ako se prepoznate u nekim stavkama, vrijeme je da promijenite svoje neke navike, jer vas neke stvari sprečavaju da pronađete svog partnera.

Misao da će ljubav pronaći vas

Svi zaslužujemo da budemo voljeni, ali ako samo mislite da sjedite i čekate da ljubav pokuca na vrata, načekaćete se. Ljubav se ponekad nalazi iza ugla, ali treba da se i zaviri iza tog ugla.

Čekajući bolju priliku

Čak i ako imate nekoga, čini vam se da to nije to i da možete bolje. Želja za napretkom je prirodna, ali ponekad se toliko spremamo za nešto bolje da ne vidimo ono dobro već imamo pored sebe.

Ne odustajete od standarda

Neke stvari možete da zahtjevate ali nekih morate i da se odreknete. Ako imate listu "želja" (kvaliteta koje neko mora da ima) i nikada ne korigujete taj spisak, ostaćete sami - sa spiskom.

U isčekivanju da vas neko drugi usreći

Umjesto da radite na sebi i naučite da budete sretni dok ste sami, sve vrijeme čekate nekoga ko će da vas spasi. Čak i ako se neko pojavi, vrlo brzo ćete biti razočarani jer i dalje nećete biti sretni.

(Alo.rs / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.