26.12.2016. 18:47
0
Šest loših navika kojima ćete otjerati svakog partnera
Loše navike jednog od partnera u vezi dovode do čestih svađa, a moguće i do prekida. Preispitajte svoje ponašanje i pokušajte ne raditi stvari koje nerviraju druge.

U nastavku je šest loših navika koje mogu dovesti do problema u vezi.
 
Loša lična higijena

Kada je u pitanju lična higijena, neki ljudi su previše opušteni. No, svaka žena i muškarac koji imaju društveni život, pa onda i ljubavnu vezu, trebali bi imati na umu da je lična higijena nešto to nikada ne bi smjeli zapostaviti.

Mljackanje hrane

Sljedeći put kada budete nešto govorili dok su vam usta puna hrane ili dok se pri svakom zalogaju budete oblizivali, malo razmislite. Vjerojatno mislite da je to vaša navika, ali stavite se u situaciju osobe koja je pored vas. Da li bi vas to živciralo?

Ostavljanje prljavog suđa u sudoperu

Možda nije problem ostaviti koju prljavu šoljicu u jutarnjoj žurbi, ali navika ostavljanja prljavog suđa nekoliko dana u sudoperu jako je loša stvar. Osim što se mogu kuhinjom širiti neugodni mirisini, zbog te loše navike iznervirat će te partnera s kojim dijelite životni prostor.

Puštanje brade van kontrole

Da, žene vole muškarce s bradom, ali postoji granica. Nije se*si kada vam brada izgleda kao da ste beskućnik. Koliko je odvratno kada se u njoj skupljaju komadići hrane? Dečki, cure vas mole da održavate bradu i držite je u granicama.

Ostavljanje dlačica u umivaoniku nakon brijanja

Jednostavno odvratno! Isto vrijedi i za žene kada se briju pod tušem. Jednostavno, počistite za sobom!

Oralna higijena

Niko se ne želi ljubiti s pepeljarom. Niti s nekim ko ima loš zadah. Perite zube, perite zube i perite zube! I redovno idite stomatologu na kontrolu. Uostalom, i vaše zdravlje je u pitanju, piše “cheatsheet.com”.

(Merima Druškić)

VezeLjubav
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.