4.4.2017. 18:36
0
Jasan predznak da će vam partner biti nevjeran
Postoji jedan jasan predznak da će vam partner biti nevjeran, navode stručnjaci.

India Kang, stručnjak za veze iz Velike Britanije, kaže da muškarci ili žene koji zarađuju više od partnera, a pritom ne osjećaju njegovo poštovanje, češće “švrljaju”.
 
“Partner koji zarađuje više neće obavezno i varati, ukoliko njegov izabranik ili izabranica pokazuje da ga cijeni”, kaže Indija, piše “B92“…

“Međutim, ako osjeti da ga partner ne poštuje i da njegovu ljubav i trud uzima zdravo za gotovo, potražiće utjehu u tuđem naručju.”

Ona primjećuje da je naročito važno da žene tretiraju uspješne muškarce s poštovanjem.

“Za muškarce je poštovanje kao kiseonik – neophodno im je. Ako mu ukazujete poštovanje, cijeniće i on vas”, tvrdi Indija.

(Merima Druškić)

LjubavVeze
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.