5.7.2017. 15:26
0
5 stvari koje govore muškarci koji varaju
Jednom preljubnik, uvijek preljubnik – muškarci koji varaju žene uvijek će koristiti iste izlizane izgovore samo kako bi zadržali ženu. Njihov je posao da zamute istinu i izbjegnu odgovornost, a vaš da im ne vjerujete kad koriste ove izgovore!

To je bio samo se*s

Glup izgovor, zar ne? “Samo” se*s je i dalje se*s, što znači da je i dalje prevara. Ako ubaci i “ali cijelo vrijeme sam mislio na tebe” – čestitamo, imate pravog specijalca, prenosi “Ljepota i zdravlje“.

Žao mi je

Ovo je zapravo sasvim tačno, žao mu je… što je uhvaćen. Da nije uhvaćen, vjerovatno bi mu bilo svejedno, a sasvim bi sigurno bez puno griže savjesti sve ponovio.

Ti si (ubacite zamjerku na vaše ponašanje) i zato sam to napravio

Muškarac koji prevaru pretvara u ispušni ventil koji mu je bio potreban jer ste VI napravili “to i to” i prema njemu se ponašate “tako i tako” je potpuno izgubljen slučaj.

Neću više nikad


Ovo koristimo kad nas kao klince uhvate u nečemu što nismo smijeli – nije bilo istina tad, a nije ni sad.

Ona se meni nabacivala

Možda najgori izgovor od svih. Prebacivanje krivice na ženu je kukavički potez – “on nije htio, ali ona je insistirala” je u najmanju ruku smiješno.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.