17.7.2017. 17:21
0
Seks na plaži: Više štete nego koristi
Zvuči romantično: plaža, topao pijesak, vjetar u kosi, sami vas dvoje… Ali, seks na plaži može da se pretvori i u noćnu moru.

Zavlači se svuda

Pješčane plaže izgledaju kao iz bajke, ali nisu idealno mjesto za seks. Pijesać se se svuda, a ako vam se zalijepe za tijelo smetaće vam i tokom odnosa.

Seks u javnosti

Seks na plaži je seks na javnom mjestu. I to mnogima nije prijatno. Može čak i policija da vas privede zbog remećenja javnog reda i mira.

Na plaži nikad niste sami

Bube, leptirići, rakovi, opušci od cigareta i razbijeni komadići stakla su vrlo često dio ambijenta na plaži. Noć je specifična jer obično ne vidite šta sve mili oko vas.

Nije dobro za vaše intimne djelove

Nije ništa neuobičajeno da na ovakav način zaradite infekciju na plaži jer, ipak ste svojim golim tijelom izloženi mogućim povredama intimnih djelova tijela, piše B92.

(Alen Avdić)

 
SaksPlaza
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.