7.11.2018. 10:11
0
Momci se najviše plaše žena rođenih u ova 3 horoskopska znaka
Postoje žene koje tačno znaju šta žele i kako će to i da dobiju. Njihova samouvjerenost, hrabrost, inteligencija, pa čak i pomalo nadmoćan stav, mnogim muškarcima “utjeruju strah u kosti”. Evo koje dame su među njima.

Ovan

Žene rođene u znaku Ovna imaju ekstremno snažnu volju i nemaju dlake na jeziku. Kad ih muškarac pita: “Nešto nije u redu?” dobit će brutalno iskren odgovor.

Blizanci

Tišina u društvu sa ženom rođenom u znaku Blizanaca? To je nemoguće, jer one vole diskusije i to najviše one jako glasne. Ono što je za njih obično plus na poslu, to najčešće preplaši muškarce.

Škorpija

Mačo muškarac nema šanse kod žene rođene u znaku Škorpije. Ona će mu jednim pogledom izbrisati sav njegov muški ponos i ego. Teško će s njom započeti diskusiju, jer ona uvijek imati u rukavu snažne i neoborive argumente. Prava žena-zmaj, piše “Miss7“.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.