10.6.2021. 11:44
0
Mužu odsjekla polni organ i ispržila ga na tavi
U Brazilu je uhapšena žena koju se sumnjiči da je ubila supruga, a zatim mu odrezala penis i ispržila ga na tavi.

Dajane Kristinu Rodrigez Mačado (33) policija je uhapsila 7. juna u brazilskom Sao Gonsalu gradu u blizini Rio de Žaneira.

Policajci su pozvani u kuću para te su unutra pronašli beživotno, golo i unakaženo tijelo žrtve.

Identifikovan je samo po imenu Andre.

Prema navodima policajaca, supruga mu je odrezala penis i ispržila ga u sojinom ulju u tavi, javlja Daily Mail.

Prema policijskim izvještajima, vjeruje se da se zločin dogodio oko 4 sata ujutro nakon što se par posvađao oko prekida veze.

Policajci su s mjesta događaja zaplijenili kuhinjski nož za koji vjeruju da je njime ubijen muškarac.

Uhapšena 33-godišnja žena je optužena za ubistvo i skrnavljenje leševa.

Prema izvještajima, par je bio zajedno 10 godina, a iako su bili razdvojeni zadnje dvije godine i dalje su povremeno bili u vezi. Imaju osmogodišnjeg sina i petogodišnju kćerku, a zajedno su vodili i piceriju, piše portal UOL.

Nije jasno jesu li djeca bila prisutna u vrijeme zločina.

Advokat uhapšene žene Karla Polikarpo rekla je da je muškarac prijetio njenoj klijentici te da ga je ubila u samoobrani.

"Nije prihvatio kraj veze i rekao je da ako ona ne može biti s njim, ne može biti ni s kim", rekla je advokatica i dodala da se njena klijentica kaje.

Sestra ubijenog muškarca Adriana Santos kaže kako je osumnjičena 33-godišnjakinja ubila njezinog brata iz osvete jer ju je varao.

Rođaci su medijima otkrili da se par neprestano tukao, a Mačado je jednom prilikom svog supruga prijavila policiji, prenosi Index.hr


(Admir Oručević)

MuzZena
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.