3.12.2021. 21:15
0
"Imam aferu kako bih se osvetila suprugu jer me varao – s*ks je sjajan, ali osjećam se užasno"
-Prije nekoliko mjeseci saznala sam da je moj muž imao aferu koja je trajala neko vrijeme. Poludjela sam i izbacila ga u početku, ali on je prekinuo aferu, bio je pun grižnje savjesti i molio je za još jednu priliku – napisala je jedna žena za Mirror. Stvar je u tome da ga i dalje voli, ali je bila bijesna na njega. Na kraju je započela osvetničku aferu s muškarcem kojeg je upoznala na internetu samo da dodatno zakomplicira stvari.

– Seks je super, ali ne volim ga i osjećam se loše nakon toga jer znam da to radim da povrijedim svog muža. Nemam pojma kamo da idem odavde. Sve je vrlo zbrkano – možete li pomoći? – pitala je stručnjakinju.

– Ljuti ste, ali pokušaj da se nosite s tim besmislenim seksom s dečkom kojeg ne volite nije ispravan način. Mislim da je jedini način da se nosite s tim ako želite ostati zajedno da budete potpuno iskreni jedno prema drugome, izbrišete sve i posvetite se terapiji. Morate otkriti zašto je vaš brak bio loš i možete li prevladati probleme. Možda ćete na terapiji shvatiti da ne možete spasiti vezu, ali nadamo se da ćete bolje razumjeti što je pošlo po zlu – odgovorila joj je Coleen Nolan.

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.