26.1.2022. 21:59
0
Ukoliko želite ozbiljnu vezu, izbjegavajte muškarce u ovim godinama
Muškarci u ovom dobu nisu idealan izbor za žene koje planiraju ozbiljnu budućnost s partnerom.

Džana Hoking iz Australije otkrila je zašto žene ne bi trebalo da ulaze u veze s muškarcima koji se nalaze u tridesetim godinama života.

Ona kaže da muškarci u ovom dobu nisu idealan izbor za žene koje planiraju ozbiljnu budućnost s partnerom.

"Klonite se muškaraca između 30. i 40. godine", rekla je ona.

Ona navodi da ako želite ljubav i stabilnu vezi potražite nekoga u dvadesetim jer će i oni željeti isto što i vi. Napominje da su dobar izbor i muškarci koji imaju preko 40 godina, koji obično traže ponovo ljubav nakon razvoda.

Navodi da se muškarci između 30 i 40 godina teže vezuju. Pored toga, muškarci u ovim godinama žele porodicu i zajednički život, ali sa partnerkama sa kojima su duže u vezi. Ako upoznate slobodnog muškarca u tridesetim, on vjerovatno neće htjeti ništa ozbiljno.

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.