3.3.2017. 13:59
0
Ovo su sigurni znakovi da vas partner vara
Korisnici “Reddita”1 koji su bili prevareni otkrili su sedam sigurnih znakova 1po kojima možete znati da vaš partner ima još nekog sa strane.
1. Naglo mijenja ponašanje
 
Naglo je postao paranoičan i mijenjao raspoloženje. Mene je optuživao za preljubu iako sam ja bila potpuno ista kao i uvijek.

2. Više puta je varao prije

Ako je neko prevario jednom, ne mora značiti da će to učiniti opet, možda je jednostavno bio u specifičnoj situaciji. Međutim, ako je već prije varao partnere, vjerovatno će to opet napraviti, nikada ne bih bila u vezi s takvim tipom.

3. Stalno vas optužuje za nevjeru

Lopovi provjeravaju brave, a preljubnici svoje partnere. Ljudi koji rade nešto pogrešno uvijek su paranoični da će neko drugi to napraviti njima.

4. Svaka nova informacija je novi dokaz

Kada nešto potpuno bezopasno u njihovim pričama ispada sve manje i manje bezopasno. `Bila sam s curama vani, zapravo bilo je miješano društvo. Bio je on s prijateljima, ma zapravo samo on i ja samo bili. Nismo bili vani, nego kod njega, ali nije ništa bilo, samo smo se poljubili… Ok, spavali smo skupa, samo jednom… Zapravo, to traje već godinu dana.` Njihove priče uvijek postaju sve gore sa svakom novom informacijom.

5. Počinje više trošiti, a vi ne znate na šta

Naglo počinje trošiti sve više novca, a vi nemate pojma na šta. Često se to vidi i na mnoštvu nove odjeće, ali to ne mora uvijek biti znak.

6. Ne želi se fotografisati sa vama

Bio sam s curom dugo vremena, a ona me očito varala cijelo to vrijeme. Odjednom se nije više htjela fotografisati sa mnom, ali to je bilo doba analognih fotoaparata pa mi tu ništa nije bilo čudno. Jednom sam joj predložio da izradimo zajednički portret, htio sam je zaprositi pa sam mislio da bi to bila lijepa uspomena. Ona mi je rekla da misli da to nije dobra ideja jer `šta ako prekinemo`.

7. Laže o tome gdje je bio

Šest puta u životu uhvatila sam partnera da mi laže o tome gdje je bio. Pet puta me varao, šesti put mi je kupovao poklon za Valentinovo, piše “Index“…

(Merima Druškć)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.