6.5.2017. 17:00
0
Znakovi koji odaju ženu kojoj je potreban seks
Kada je žena konstantno nervozna, obično se u šali kaže da joj fali se*sa. Međutim, postoji niz činjenica koje mogu da vam jasno daju do znanja da je apstinencija zavladala njenim životom.

Do sada ste se već sigurno upoznali sa svim dobrobitim se*sa, a cijela poenta ovog intimnog čina je najprije uživanje, a potom i bolje zdravlje, zadovoljstvo kojim zračite, osmjeh na licu i jednostavno dobar osjećaj koji se vidi. Međutim, baš kao što se prepoznaje da se*sa ne manjka kod nekoga, isto tako se vidi i da je apstinencija u povoju, piše “Index“…
 
Mnogo je znakova koji otkrivaju da žena prosto vapi za muškim dodirom i da dugo nije imala odnose. Ukoliko se bar malo budete udubili u njeno ponašanje, vrlo lahko možete da otkrijete da li krizira ili je se*sualno namirena.

Na vama je da to prepoznate, a ako je sušni period u pitanju, možda možete nešto i da učinite povodom toga.

Fizički znakovi apstinencije

Pospanost

Zbog nedostatka prirodnog sedativa – hormona oksitocina, koji se luči tokom orgazma, žena može da provodi besane noći, prevrćući se po krevetu.

Stariji izgled

Kalogen, koji se proizvodi prilikom redovnih spolnih odnosa kožu čini glatkom i svilenkastom. Zbog nedostatka kalogena žena može da izgleda starije nego što jeste.

Progesteron, koji tijelo proizvodi tokom se*sa, uklanja akne na licu. Ženu kojoj treba se*s otkriva i njeno ponašanje:

Iživljava se na drugima

Nedostatak endorfina utiče na percepciju svijeta oko nje.

Često uzima lijekove protiv bolova

Žene koje se češće se*saju nemaju problema sa manjkom oksitocina. Tokom se*sa izlučuje se hormon oksitocin, koji djeluje poput morfina pa ublažava bolove i grčeve.

Stalno je bolešljiva

Intimni odnosi povećavaju količinu antivirusnih antitjela za 30 procenata.

Redovno zaboravlja sve i svašta

Se*s utiče na poboljšanje cirkulacije, a bolja cirkulacija znači i bolji rad mozga, poboljšava pamćenje i učenje novih stvari.

Nezadovoljna je sa samom sobom

Vjerovali ili ne, nedostatak se*sa utiče na žensko samopouzdanje.

(Merima Druškić)

ZenaSeks
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.