26.9.2017. 19:47
3
Ispovijest razvedene žene: Sada sam ljubavnica trojice muškaraca
Sunovoj kolumnistici Deidre Sanders, koja već godinama odgovara na najteže dileme čitatelja – uglavnom vezanih uz seks, ovoga se puta javila jedna 52-godišnja gospođa koja se razvela prije pet godina od supruga koji ju je varao, a sada je ona postala – ljubavnica. I to čak trojice oženjenih muškaraca.

– Nedavno sam shvatila da sam dovoljno bila sama i odlučila sam uživati u svom životu ponovno. Rezervisala sam hotel u Italiji i divno se provela. Na godišnjem odmoru shvatila sam koliko mi je nedosatajao seks svih ovih godina nakon razvoda –govori 52-godišnjakinja koja je u hotelu upoznala jednog Amerikanca, piše “Jutarnji“.
 
– Počeli smo čavrljati i nekoliko puta se susreli prilikom večere. On je također bio razveden i tek nešto stariji od mene no bio je u dobroj formi. Posljednje večeri šetali smo plažom i držali se za ruke. Poljubili smo se i oboje smo znali da želimo više, pa smo otišli u moju sobu. Taj seks me učinio upola mlađom i on je proveo čitavu noć u mom krevetu. Bilo je sjajno. Idućeg jutra sam se probudila, a njega više nije bilo. Otišao je na avion, ali ostavio mi je svoj broj. Isprva sam bila povrijeđena, ali kad sam se vratila kući shvatila sam koliko mi je seks nedostajao. Stoga sam odlučila promijeniti svoj život.

– Ima jedan muškarac kojeg srećem u parku dok šećem psa. Često zastanemo kako bismo popričali, a ja sam ga jednom prilikom odlučila pozvati kući na piće. Oženjen je, ali činio mi se oduševljenim idejom, stoga sam ga dočekala samo u kućnoj haljini koja je dovoljno otkrivala što se krije ispod. Ostao je zapanjen, no onda me poljubio i završili smo u krevetu. Sada se seksamo dva puta sedmično.

– Otada sam dodala još dvojicu oženjenih muškaraca u svoj život. Moja sestra je zgrožena mojim postupcima, no mislim da je se to što radim ne treba ticati. Trebam li osjećati grižnju savjesti? – pitala je anonimna čitateljica Deidre koja joj je odgovorila da su svi ti muškarci oženjeni i kako njihove supruge sigurno ne bi bile sretne da znaju što im rade iza leđa.

– Ali, pošto su sami odgovorni za svoj brak, fokusirat ćemo se na vas. Zašto morate imati trojicu kada možete imati jednog kojem je stalo i koji vas voli? – upitala ju je Deidre i zaključila kako je sigurno bila jako povrijeđena kada joj se brak raspao.

– Možda sada mislite da to što se viđate s oženjenim muškarcima znači da se nećete vezati i da nećete više patiti. No, nažalost, to nije garancija. Riskirate vašu sigurnost, zdravlje i slomljeno srce, stoga se zbrojite i počnite se bolje brinuti o sebi. Testirajte se na spolno prenosive bolesti, a onda nađite nekog tko je slobodan i tko će vam pružiti dovoljno ljubavi – savjetovala ju je Deidre.

(Merima Druškić)

3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.