6.10.2022. 16:40
0
Iznenađujući način prosidbe: Zaustavili saobraćaj na glavnoj ulici u Sarajevu kako bi zaprosio djevojku
Muškarci su, barem u BiH, sve kreativniji kada je riječ o prosidbi voljene osobe.

Romantične večere i prosidbe na simboličnim mjestima su zamijenili spektakli - bakljade, baloni i dekoracije. Ali sve češće svjedočimo domišljatijim i iznenađujućim načinima prosidbe.

Tako se sinoć na ulicama Sarajeva odvila jedna od simpatičnijih prosidbi.

Naime, mladi par se vozio u automobilu, kada su se ispred njih pojavila tri vozila na kojima je pisalo "Will you marry me?" (Hoćeš li se udati za mene?).

Prvi, zacijelo, šok zamijenilo je oduševljenje! Zaljubljeni Sarajlija je svoju djevojku izveo iz automobila te je kleknuo pred njom. Djevojka je (naravno) pristala. Vozači automobila koji su svjedočili neočekivanom činu čak su i zaustavili saobraćaj u čitavoj ulici, kako bi par imao vremena radovati se ovom trenutku za pamćenje i proslaviti svoju ljubav.

Cijeli događaj je ispraćen trubljenjem, bakljama i vatrometom.




(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.