4.2.2016. 18:33
0
Youtube planira da uvede VR stream
Slijedeći kompaniju Google, i YouTube se okreće virtuelnoj realnosti, pa planira da uvede VR stream uživo nakon što su na ovom servisu već dostupni klipovi snimani pod uglom od 360 stepeni.
Predstavnici videoservisa su se već sastali sa pojedinim proizvođačima kamera kako bi razgovarali o mogućnosti streama uživo putem YouTubea. 

Za sad nema više detalja, kao ni informacija o tome kada bi nova usluga mogla zaživjeti na popularnom videoservisu.

Poznato je da Google već radi na VR kameri, tako da će vjerovatno uskoro kompanijine kamere ovog tipa biti u rukama miliona korisnika YouTubea koji su zainteresovan za VR stream uživo.

(CDM/Alen Avdić) 
VRYoutube
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.