5.3.2017. 21:55
0
Facebook se boji da bi opcija "dislike" donijela previše negativnosti na mreži
Internetska društvena mreža Facebook trenutno testira "dislike" opciju, ali ne u komentarima, gdje se mnogi nadaju da će je vidjeti, već u Messengeru, prenose mediji.

Opcija omogućava da korisnik u chatu prijeđe mišom preko određene poruke nakon čega mu se otvara niz "reakcija", među kojima je i palac dolje, odnosno "dislike", piše TechCrunch.

Iz Facebooka su navodno potvrdili da trenutno kod nekih korisnika vrše testiranje te opcije te da će je, ako rezultati budu pozitivni, moći koristiti svi.

Korisnici već dugo traže uvođenje "dislike" opcije u komentarima, no iz Facebooka to odbijaju jer misle da bi to rezultiralo prevelikom negativnošću na toj društvenoj mreži.

(Fena / Haris Ahbabović)

Facebook
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.