23.6.2017. 14:15
0
I MUP KS sada ima svoj Twitter profil
Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo otvorio je zvanični profil na društvenoj internet mreži Twitter u namjeri da unaprijedi i poboljša komunikaciju s građanima, predstavnicima medija i javnosti uopće, prateći savremene trendove u procesu razmjene informacija i odnosa s javnošću.

Cijeneći značaj postojanja više kanala komunikacije, te sposobnost pravovremenog plasiranja određenih informacija u javnost, svaki novi oblik i način komuniciranja predstavlja prvorazredni prioritet MUP-a Kantona Sarajevo, saopćeno je iz tog ministarstva.

Stoga je osnovna svrha otvaranja Twitter naloga da, pored uobičajenih objava, bude na raspolaganju kao sredstvo komunikacije za plasiranje kratkih obavještenja, uputa ili informacija u situacijama kada to uvjeti i konkretni događaji nalažu.

Adresa Twitter naloga je @mup_ks (#mupks).

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.