10.12.2019. 18:15
0
Gmail ima novu opciju koja olakšava slanje više poruka u jednoj
Nova opcija Gmail-a korisnicima nudi mogućnost da u atačment jednog imejla "zakače" drugi, ili čitav niz tematski povezanih e-mailova.

Google je, na svom zvaničnom blogu, objasnio kako sve to funkcioniše, uz napomenu da bi takav način slanja mogao da bude mnogo praktičniji neko forvardovanje većeg broja e-mailova.

"Slanje e-mailova kao attachmenta omogućava vam da napišete sumirajuću poruku primaocima, a da onda sve ostale mejlove na koje se poruka odnosi, proslijedite u attachmentu", navodi se u postu.

Da bi se to uradilo, dovoljno je samo u otvoreni mejl prevući željene mejlove iz inboxa, bez obzira na njihov broj. "Zakačene" poruke će biti konvertovane u ".eml" format.

Aktiviranje nove opcije počelo je 9. decembra, a one će biti uvođena postepeno, da bi za 15-ak dana postala dostupna svima, prenose Nezavisne.


(Amila Alijagić)
Gmail
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.