20.10.2021. 21:32
0
Facebook mijenja ima: Ovo će biti revolucija interneta
Čelnik Facebooka Mark Zuckerberg u narednih sedam dana će objaviti planove za veliko rebrandiranje tvrtke, koja će ubuduće poslovati pod novim imenom i fokusirat će se na takozvani “metaverzum”, set novih ideja za primjenu virtualne i proširene stvarnosti za koje Zuckerberg vjeruje da predstavljaju evoluciju interneta.

Iako se tačni detalji o promjeni imena krovne tvrtke još uvijek strogo čuvaju od javnosti, izvori iz Facebooka potvrdili su za portal The Verge kako će Zuckerberg najaviti promjenu imena najkasnije na godišnjoj tvrtkinoj konferenciji Connect, koja se održava 28. oktobra.

(Ajdin Balićevac)

Facebook
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.