6.2.2022. 8:45
0
Stižu promjene na Messenger, ljudi se bune: Hoće Mark slati obavijest i kad obavim nuždu?
Mark Zuckerberg najavio je nove promjene za Facebook Messenger.

"Novo ažuriranje za Messenger - dobit ćete obavijest ako neko snimi screenshot poruke koja nestaje. Također, dodajemo i GIF-ove, naljepnice i reakcije u šifrirane poruke", napisao je Zuckerberg na Facebooku.


Kako piše USA Today, ova značajka je zasad dostupna samo u SAD-u, a očekuje se da će u narednim sedmicama biti uvedena za korisnike Facebooka u Europi.


Reakcije na ovu značajku već se nižu.


"Isključite Wi-Fi, screenshotajte i onda uključite Wi-Fi", "Ko i dalje koristi Messenger?", "Hoće slati obavijest i kada obavim nuždu?", "Prestanite koristiti Messenger, pa se onda nećete toliko žaliti", "Samo uslikajte drugim mobitelom", komentiraju korisnici.


Osim toga, rekao je da će ažurirati Metine avatare koji će imati puno više izraza, lica, nijansi kože. Bit će avatari i s invalidskim kolicima i slušnim aparatima. 


"Počinjemo eksperimentirati i s digitalnom odjećom, uključujući službene NFL majice koje se nose na Super Bowlu. Imat ćete više avatara u rasponu od ekspresivnih do fotorealističnih", napisao je Mark.


(Kenan Bešlija) 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.