26.10.2015. 13:22
0
Gosti u teretani ostaju bez teksta kada vide šta on radi
Michael Tavernier, 40-godišnji Londončanin, nova je zvijezda na društvenim mrežama nakon što su ljudi otkrili njegove fizičke mogućnosti.

Zbog svojih vježbi koje radi u teretani i zbog kojih i ostali gosti jednostavno ostanu bez teksta i novinari su ga potražili.

"Počeo sam vježbati kada sam imao 14 ili 15 godina i od tada nisam prestao. Nazivaju me Spidermanom, Supermanom ili Herkulom i moram priznati da mi gode ti komplimenti", kazao je Tavernier.

Naime, njemu je boravak u teretani između ostaloga bijeg od problema jer mu u životu nije nimalo lako. Posljednjih 11 godina brine brine o roditeljima, posebno o ocu koji boluje od demencije.

"To je vrlo zahtjevno i može vas slomiti. I zato mi je teretana važna. Drži me snažnim psihički i fizički, sretnim", pojasnio je Tavernier.

(Nedim Pobrić)

 
Teretana
0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.