24.11.2015. 17:25
0
Mislila da golišave slike šalje drugom muškarcu, a poslala ih svom momku
Sumnjičavi mladić tvrdi da se predstavio kao druga osoba na Snapchatu i tako priredio zamku svojoj djevojci koja je u nju i upala, pa je iz osvete objavio njene provokativne fotografije.

Njegov identitet nije poznat i samo se pretpostavlja da živi u SAD-u, piše Daily Mail. Fotografije svoje djevojke, koja je sada već bivša djevojka, je objavio na Facebooku i ubrzo su postale hit.

I njen identitet je ostao nepoznanica, a na fotografijama je vidimo kako pozira u donjem vešu. Mislila je da fotografije šalje zajedničkom prijatelju, ali ih je zapravo slala svom partneru.

On je napravio lažni Snapchat nalog, koristeći fotografije svog prijatelja, te se počeo dopisivati sa djevojkom. Konverzacija je ubrzo prerasla u razmjenu golišavih fotografija, koje je on uredno sačuvao kao dokaz.

Tu nije stao, pa je fotografije objavio na Facebooku, tagujući i svog prijatelja čije je slike koristio za lažni Snapchat nalog, te je priložio i poruku:

„Ove njene slike su namijenjene tebi. Konačno sam je uhvatio i morao sam se pretvarati da sam ti. Završio sam sa njom.“

(Nedim Pobrić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.