2.5.2016. 22:42
0
Nezgodna situacija na izboru ljepote: Proglasili je najljepšom pa joj uzeli krunu u samo nekoliko sekundi
Jako nezgodna situacija desila se na izboru ljepote u Rondoniji kada je organizator pogriješio prilikom proglašenja pobjednice. Leticia Cappatto je proglašena najljepšom, ali je vrlo brzo ostala bez kruna koja je na kraju pripala Karliany Barbosi.

Krunu ju prvo dobila Cappato, a kada je rečeno da je u pitanju greška, jedna žene iz organizacije je prišla djevojkama i krunu prinosila od jedne do druge govoreći:"Ko će biti, ko će biti?" 

Pobjeda je pripala 23-godišnjoj Karliany koja će Rondoniju predstavljati na izboru u Brazilu. 

"Nisam znala šta da radim. Mislila sam da sudjelujem u sceni filma. Samo sam htjela otići sa scene, osjećala sam se poniženo", kazala je Leticia. 

Neke od učesnica najavile su tužbu protiv organizatora zbog neregularnosti prilikom brojanja glasova, ali Gleice Leitte tvrdi da je brojanja glasova bilo regularno. 

(Adna Zukanović-Zilić)

 
0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.