15.10.2016. 14:08
0
Psi lutalice čovjeku preko noći izgrizli novu Corollu
Ovaj neobičan video dolazi iz Turske. Vlasnik je ostavio svoj automobil u ulici ispred svoje trgovine.
Usred noći pojavila se skupina divljih uličnih pasa te su iz nepoznatog razloga počeli gristi i uništavati automobil, piše Jutarnji.

Pritom su nakon nekoliko pokušaja čak uspjeli otkinuti prednji branik i svjetla, a nisu poštedjeli ni masku i gume. 

Kada se ujutro probudio i došao do auta, vlasnik je ostao šokiran. Logično, prvo je pomislio kako je riječ o lopovima, a kada je policija pregledala snimku s nadzornih kamera imali su što za vidjeti, prenosi Jutarnji.

Inače ovo nije prvi slučaj da psi uništavaju auto, naime, prošle godine ista stvar dogodila se nesretnom Kinezu sa VW Jettom, ali s nešto manjom štetom na autu. 

Razlog ovakvog ponašanja pasa nije poznat, a jedna od mogućnosti je da se u motornom prostoru nalazila neka životinja.

(Jutranji/Alen Avdić)


0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.