7.1.2017. 21:41
0
Zaboravio je gdje je parkirao BMW, pa ga pronašao tek nakon pola godine
Jedan vozač u Škotskoj nije imao sreće sa parkingom.

Nema vozača kome nije poznata situacija da se nađe nasred parkinga zaboravivši pritom gdje je parkirao automobil. U takvim situacijama čak ni zvuk alarma ne pomaže. Mnogima djeluje kao vječnost dok ne pronađu svoj auto, srećom, to sve traje nekoliko trenutaka.

Za ovog čovjeka ta misterija trajala je čitavih šest mjeseci. I što je najgore, to čak nije ni bio njegov automobil, već ga je pozajmio od prijatelja kako bi se dovezao na koncert “The Stone Roses” u Škotskoj.

On je kola parkirao u jednu od mnogobrojnih garaža, a onda je zaboravio u kojoj od njih ih je i ostavio. Proveo je čitavih pet dana pretražujući svaku od garaža, da bi na kraju odustao.

Vlasnik automobila kontaktirao je nakon nekoliko mjeseci Parking servis kako bi im saopštio da je slučaj izgubljenog ili ukradenog automobila prijavio policiji, koji su pronašli njegov zaboravljen auto, piše CDM.

Najveće iznenađenje doživio je kada mu je stigao račun za parking mjesto. Njega će višemjesečni parking koštati nevjerovatnih 6.140 dolara.

(Alen Avdić)

0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.