12.1.2017. 12:48
3
Nekada imao sve: Pogledajte kako se bruka bivši prvak svijeta
Britanski bokser Tyson Fury posrnuo je otkako je prije nešto više od godinu dana postao apsolutni prvak svijeta u teškoj kategoriji.

Fury je pobijedio do tada neprikosnovenog Vladimira Klička, uzevši mu sve pojaseve, ali teret uspjeha nije mogao da izdrži. Taj pritisak slomio je Furyja.

Pao je u depresiju, priznao da je koristio kokain, a njegovi rođaci otkrili su da je čak pokušao da se ubije. Nekoliko puta je otkazivao revanš sa Kličkom zbog nespremnosti, a na kraju su mu titule oduzete.

Tyson Fury, samoproglašeni "kralj cigana", sada je predmet sprdnje i podsmijeha. U javnosti se odavno ne pojavljuje zbog boksa, već isključivo zbog svojih posrtanja.

Posljednji u nizu snimaka slavnog boksera koji je izazvao buru na internetu je ovaj u kome pokušava da preskoči ogradu. Pogledajte epilog...

(Avaz/Amila Alijagić)

Tyson Fury
3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.