17.12.2015. 21:41
0
Profesor iz Tuzle crtao smajlije kako bi studenti bolje razumjeli materiju
Profesor je objašnjavajući materiju na tabli u molekulima nacrtao smajlije kako bi studentima bolje objasnio njihovu funkciju.
Na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Tuzli, jedan profesor je na kreativan način studentima prenio svoje bogato znanje što je kod studenata izazvalo posebno oduševljenje. U pitanju je Dr. sc. Jugoslav Stahov, redovni profesor na odsjeku fizike.

Profesor za kojeg studenti imaju samo riječi hvale.

“Kamo sreće da su svi profesori kao naš profesor Stahov”, “On je jednostavno otac savremene fizike”, “Najbolji profesor kojeg se rado sjećamo” samo su neki od komentara sadašnjih i bivših studenata koji su komentarisali ovaj nesvakidašnji način objašnjavanja materije koji očigledno nije i jedini.

(CDM/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.