18.2.2016. 19:42
0
Lažirao svoju sahranu da vidi kako će ga žaliti
Jedan 66-godišnji Kinez lažirao je svoju sahranu samo da vidi koliko će ga članova porodice i rodbine ispratiti na vječni počinak.
"Penzioner šaljivdžija bio je oduševljen dok su ožalošćeni saginjali glavu u molitvi kod njegovih nogu, dok je on "sjedio" obučen u tradicionalnu kinesku odjeću za sahrane pored stola sa osvježenjem", piše list South China Morning Post.

Samo 20 od 50 pozvanih članova porodice pojavilo se na lažnoj sahrani Janga Dejanga, ali se zato pojavilo stotine seljana.

(CDM/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.