29.3.2016. 17:09
1
Turist stigao u London sa četiri zlatna automobila
Neimenovani mladić, prema dostupnim informacijama državljanin Saudijske Arabije, doputovao je u London u pratnji prijatelja na godišnji odmor. No kako se ne bi propustio pokazati, sa sobom je dovezao i svoja četiri skupcjena automobila, sva četiri optočena zlatom.

Tako će građani engleske prijestolnice na ulicama moći vidjeti četiri vozila sveukupno vrijedna više od milion funti, redom Mercedes G63 AMG 6x6 (£370,000), Bentley Flying Spur (£220,000), Rolls-Royce Phantom Coupe (350.000) i Lamborghini Aventador SV (£350,000). 

Koliko misli ostati i eventualno potrošiti nije rečeno, no zato su novinari Daily Maila već dobili informaciju da je obišao Belgraviju, predio u zapadnom Londonu u kojem kuće u prosjeku stoje 5 miliona funti.

Hoće li si tamo kupiti vikendicu za nas je u ovom trenutku manje važno, nama preostaje tek prenijeti vam s društvenih mreža kako izgleda ta njegova 'zlatna flota'.  

(Merima Druškić)

 
1
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.