2.4.2016. 17:42
0
Očajna 45-godišnja glumica putem bilborda traži supruga s kojim će izgubiti nevinost
Tajlandska glumica Aranya Pui Pathumthong putem bilborda traži supruga kako bi izgubila nevinost prije nego što umre. Provokativna fotografija 45-godišnje glumice nalazi se na bilbordu u Bangoku, a pored fotografije objavljena je i poruka: "Želim te".

U oglasu stoji njen broj telefona, da ima 40 godina, da je djevica i da traži muža. Aranya se na ovaj korak odlučila jer putem agencija za pronalazak partnera nije pronašla supruga. 

Lokalnim medijima je kazala da misli ozbiljno, ali na njenu žalost policija je kaznila reklamnu agenciju koja je postavila bilbord i naredila da se isti ukloni. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.