2.4.2016. 18:34
0
Messi kćerkama Baracka Obame poslao dresove Argentine
Argentinski reprezentativac i fudbaler španske Barcelone Lionel Messi, kćerkama američkog predsjednika Baracka Obame, poslao je dresove reprezentacije Argentine sa njihovim imenima i brojem 10, prenosi Anadolu Agency (AA).

Predsjednik SAD-a Barack Obama izjavio je prilikom posljednje posjete Argentini kako mu je žao što nije mogao ugoditi svojim kćerkama i upoznati ih s najboljim fudbalerom današnjice Lionelom Messijem. 

Lionel Messi je nakon toga rekao kako mu je bilo drago čuti takve riječi od Baracka Obame. Tako je Messi odlučio da obraduje Obamine kćerke, te da još jednom pokaže da nije samo dobar fudbaler, već i dobar čovjek. 

Nakon što je Obama izjavio da njegove kćerke mnogo vole Messija te da bi ga željele upoznati, argentinski reprezentativac poslao je dva nacionalna dresa sa brojem deset i imenima "Malia" i "Sasha", inače kćerkama Baracka Obame, piše "Mirror".

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.