16.4.2016. 18:59
0
Ljubavno pismo četverogodišnjaka će vas oduševiti: Mislim da si lijepa kao konj ili bubamara
Svaka ideja za sastanak koju ste imali sigurno je lošija od one 4-godišnjeg Benneta koji je pozvao djevojčicu iz škole da joj pokaže mađioničarski trik i da se igraju robotima.
Bennetovo pismo je na Redditu objavila njegova majka prošle nedjelje i od tada se konstantno dijeli.

"Baily,

Hoćeš li molim te doći kod mene kući? Da se igramo zajedno. Mislim da si lijepa kao konj ili bubamara. Nisam siguran tačno. Trebalo bi da dođeš do mene da jedeš sir sa mnom. Volim te i prošlu noć sam izgubio zub. Mislim da bih volio da izvedem mađioničarski trik za tebe, a onda ću ti dati da me gledaš kako se igram robotima.

Voli te Bennet", stoji u pismu.

Njegova majka Jeniffer rekla je Buzzfeedu da je pismo u potpunosti njegovo.

"Pitala sam ga kome želi da pošalje pismo, a on je rekao 'Baily, naravno'. Sjeo je pored mene i diktirao mi pismo", rekla je Bennetova majka i dodala da mališan stalno priča o svojoj Baily i kako voli njenu "žutu kosu".

(CDM/Alen Avdić)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.