28.4.2016. 12:27
4
Nabildani Casanova tvrdi da je u deset godina spavao s 2500 žena
Danny Wagster za britanske je medije progovorio o svojoj ovisnosti o seksu, otkrivši da iako je vrlo aktivan u krevetu (ali i bilo gdje drugo), gotovo nikad ne koristi kondom. Ovaj 27-godišnjak iz Manchestera nije u vezi niti to planira u doglednoj budućnosti, a tvrdi da je u posljednjih deset godina spavao s čak 2500 žena. Tu je brojku Danny, koji radi kao lični trener, uspio pojačati čak i tokom dvogodišnje veze, spavajući s 50 djevojaka iza leđa svoje cure.

"Nisam ponosan na to, no bio sam mlad. Laskala mi je pažnja, a u zadnjih deset godina imao sam oko 2500 partnerica. Bilo mi je stalo samo do njih dvije", rekao je ovaj Casanova za The Sun.

Danny svoj seksualni život opisuje kao "brz i žestok", a tvrdi da je primijetio da ga žene drugačije gledaju nakon što je s 18 godina počeo vježbati u teretani. Kaže da danas ne može izdržati duže od dva dana bez seksa, a tokom jedne nedjelje u prosjeku spava s pet do šest različitih žena. Tvrdi da se vješaju po njemu čim se pojavi u klubu, a on samo iskorištava tu situaciju.

"Seksao sam se jednom u vrtovima Alton Towersa, a često se seksam u WC-ima za osobe s invaliditetom u klubovima i pubovima. To čini seks uzbudljivijim. Seksao sam se i u troje, a ponekad se dogodi da spavam s više žena u jednoj večeri. Jednom sam spavao s čak četiri cure u 24 sata u istoj hotelskoj sobi u Manchesteru. Nisam imao vremena ni promijeniti plahte. Poznajem mnogo djevojaka, ja nazovem njih, one nazovu mene, ili ih upoznam preko Instagrama, Facebooka i u striptiz barovima", tvrdi.

Tvrdi da voli lijepe djevojke, no ako je pijan, nije izbirljiv. Nakon buđenja pored neatraktivne djevojke pozvat će joj taksi i natjerati je da ga čeka vani. Čak se pohvalio da je pobjegao iz kuće djevojke koja je imala "nos kao Boeing 747", navukavši na sebe trenerku njene kćeri i ostavivši svoju skupocjenu jaknu Roberto Cavalli. Priznao je da je odrastao bez oca, ali i da on sam ima 12 djece s pet različitih žena. Njegovoj majci ne sviđa se njegov način života pa su prestali razgovarati.

daniwagster-twitter-270420161

Iako broj njegovih ljubavnica raste iz noći u noć, Danny tvrdi da se ne zamara previše sigurnim seksom. Kako kaže, navući će kondom ako to djevojka traži, ali to mu ubija užitak. Sam se redovno testira na spolno prenosive bolesti, a uvjeren je da pogledom na djevojku može utvrditi je li zaražena nekom bolešću.

"Prošle godine dvije djevojke ostale su trudne, išao sam s njima u kliniku za pobačaje. To nije bilo lijepo iskustvo, no nisam zbog toga postao oprezniji. Ako djevojka želi seks bez kondoma, njena je odgovornost da smisli drugi način zaštite", tvrdi.

Svojim seksualnim životom redovno se hvali na Twitteru, a za sebe kaže da je u krevetu 11 od 10.

(Merima Druškić)

4
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.