5.5.2016. 14:56
0
Osveta žene: Nakon što je prevario, na njegovom autu je osvanula poruka
Zapadni London postao je poprište prizora koje je nasmijalo ljude širom sveta. Jedna vrlo, vrlo, vrlo bijesna žena saznala je da je dragi vara i upropastila ono što je preljubnik najviše volio - njegova kola.

Ovaj bijeli ljubimac svog vlasnika je koštao oko 80.000 eura, ali je izenada počašćen novom bojom - bpjom koja odiše sramotom i ženskim bijesom.

Auto je išarala bijesna žena koja je odlučila da se preko ovog prevoznog sredstva obračuna sa partnerom.

"Varalica" je ispisano sa obje strane kola, uz dodatak jarkom crvenom farbom "nadam se da je bila vrijedna toga", prenosi 24sata.rs.



Twiterašica Klo koja je fotografisala ovu kaznu kaže da je vidjela bijesnu ženu kako sprejom piše po kolima.

"Ludila je, niko nije ni probao da je zaustavi", rekla je autorka fotografija i dodala da je na kolima napisano "sa nama je gotovo", tako da bi to moglo da ukaže da je u pitanju bila ljubavna veza.


Anesa Agović

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.