16.5.2016. 15:11
0
Skok s brane visoke 35 metara zaledit će vam krv u žilama
Nepoznati je muškarac prije nekoliko dana skočio s brane visoke 35 metara i tako izveo sigurno najopasniji podvig u karijeri. Ali, njegovo ime ostati će stroga tajna.

Na YouTube kanalu 'Retrorrific' objavljena je snimka suludog skoka s brane 'Matilija' koja se nalazi u Kaliforniji. Ispod videa navedeno je da je s brane skočio profesionalac, ali njegovo ime nije navedeno. Za to postoji i vrlo dobar razlog. Ovakvi su skokovi, naime, strogo zabranjeni. 

Ali, osim što su zabranjeni, ovakvi su podvizi prije svega vrlo opasni. Naime, nepoznati je muškarac skočio s visine od oko 35 metara što je svjetski rekord kada su u pitanju skokovi s brane te jedan od tri najveća skoka u vodu u historiji općenito, piše 24sata.hr.

Muškarac je pri padu u vodu postigao brzinu od oko 112 km/h, a na licu mjesta bio je spreman tim u slučaju da nešto ne prođe prema planu i da se skakač ozlijedi. 

Nasreću, sve je prošlo u najboljem redu, a i sama snimka skoka mogla bi vam zalediti krv u žilama. 




Anesa Agović
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.