21.5.2016. 20:42
0
Mislili ste da Zlatokosa postoji samo u bajkama? Daria će vas uvjeriti u suprotno
Daria Gubanova je sibirska Zlatokosa i zvijezda na Instagramu. Naime, ova 26-godišnja djevojka ima kosu doslovno do poda jer je nije šišala 13 godina.

Daria živi u sibirskom gradu Barnaul i ističe da nema nikakvu tajnu kako joj je kosa tako duga i lijepa.

"Uvijek kažem da ne postoji tajna moje duge kose. Prvo, smatram da je u pitanju genetika. Moja majka i baka imaju duge kose. Najbitnija stvar je da je ne farbam i da ne koristim nikakve hemikalije, već redovno idem kod frizera koji je održava. Uglavnom koristim recepte za njegovanje kose starih baka koje uključuju pravljenje maski za kosu od biljnog ulja ili pavlake", ističe Daria. 

Darija već 13 godina siječe samo vrhove kose za 10 do 15 centimetara dva puta godišnje.

Sibirska Zlatokosa na Instagramu ima više od 143.000 pratilaca.

(Adna Zukanović-Zilić)

0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.