23.5.2016. 21:17
2
Deportovali ženu jer je čačkala po suprugovom telefonu
Ženu koja je provjeravala suprugov telefon kako bi se uvjerila da li je on vara, sud u Ujedinjenim Arapskim Emiratima proglasio je krivom i naredio da se deportuje iz zemlje, objavio je Gulf News.
Lokalni mediji prenijeli su da je ona provjeravala muža jer je sumnjala da je vara.

Muž je ženu prijavio policiji, koja je  prekršila zakone o sajber kriminalu, odnosno "kršenje privatnosti druge osobe primjenom informatičkih tehnologija".

Ona je na sudu priznala da je bez dozvole uzela i "čeprkala" po suprugovom telefonu i bez njegovog znanja prebacila fotografije sa njegovog na svoj telefon.

Osim deportacije ona je dužna da plati kaznu u visini od 41.000 američkih dolara.
Njen advokat je rekao da je ona optužila supruga za prevaru.

Bračni par je arapskog porijekla u tridesetim godinama.

(CDM/Alen Avdić)
 
2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.