5.6.2016. 20:17
0
Dječak pozvao policiju jer je tata prošao kroz crveno
Šestogodišnji dječak Robby Richardson pozvao je policiju nakon što je vidio da je njegov otac, Michael Richardson, nastavio da vozi iako je na semaforu bilo upaljeno crveno svijetlo.
"Tata je u potpuno novim kolima, zapravo maminim kolima, prošao kroz crveno svijetlo dok smo se vraćali iz perionice", rekao je Robby tokom poziva.

Michael se zaustavio kada se upalilo crveno svijetlo, a potom okrenuo na desno, što nije prekršaj u Masačusetsu, ali Robby, koji sanja da jednog dana postane policajac, nije znao i bilo mu je dovoljno što je vidio upaljeno svjetlo na semaforu.

"Rekao je da će pozvati policiju, ali mu iskreno nisam vjerovao. Dok smo spremali roštilj Robby je ušao u kuću i nepunih par minuta kasnije izašao noseći telefon. Samo je rekao da me je neko zvao i pružio slušalicu", ispričao je Michael za CNN, prenosi Blic.

Taj "neko" bio je policijski službenik. Michael se izvinio, nakon čega je čuo: "Ovo je mnogo bolje od uobičajenih poziva koje dobijamo".

(CDM/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.