7.6.2016. 17:44
0
Uhapsili ga 48 godina nakon bijega iz zatvora
Bob Gordon napisao je zahtjev za penziju. Napravio je samo jednu grešku, zahtjev je potpisao svojim pravim imenom, Bob Stakovic.
Bob Stakovic je uhapšen 1966. kao 21-godišnjak i zbog razbojništva osuđen na 17 godina zatvora u američkoj državi Džordžiji. Nakon dvije godine robijanja Bob je uspio da pobjegne iz zatvora 1968. 

Ali, pravda će ipak biti zadovoljena i Bob Stakovic, danas 71-godišnjak, moraće da odleži još 15 godina zatvora, i to zbog svoje gluposti. Policija je davno za njim obustavila potragu. 

Nakon bijega iz zatvora promijenio je ime u Bob Gordon, mirno živeći u gradiću nedaleko od rodnog mjesta u državi Konektikat. Kako je došlo vrijeme za penziju, Bob Gordon je napisao zahtjev, a sjutradan su mu na vrata pokucali policajci.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.