11.6.2016. 21:39
1
Objavio snimku na kojoj lav napada lovce na trofeje
Napavši ih se leđa, dok su se isti fotografisali s trofejom lav kojeg možete vidjeti na snimci osvetio se lovcima na trofeje.

Kako piše DailyMail.com snimku je objavio Jayden Tanner koji tvrdi kako je istu dobio prilikom posjeta Južnoafričkoj republici, a dao mu je lovac koji misli da je video smiješan.

Objavio ga jer jer smatra da svijet treba upoznati s problemom ubijanja divljih životinja iz čiste zabave. 

"Svake godine lovci na trofeje u Africi ubiju hiljade divljih životinja, a to u kombinaciji s krivolovom predstavlja veliki problem za opstanak ugroženih vrsta", izjavio je Tanner pozvavši sve da podijele video.

Iako su njegove namjere pozitivne zbog objave videa Tanner je postao predmet izrugivanja dijela javnosti koja smatra kako je riječ o lažnom video. Lažnjak ili ne? Prosudite sami!


(Anesa Agović / Index.hr)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.