13.6.2016. 9:02
0
Najslađi policijski psi: I oni će jednog dana spašavati živote!
Policijski psi širom svijeta svojim junačkim djelima dokazuju da su psi naši najbolji prijatelji. Nažalost, spašavajući ljudske živote svi oni izlažu se smrtonosnim situacijama.

Kako bi im uzvratili prijateljstvo i zaštitili od napadača novozelandski policajci svoje četveronožne kolege odlučili su zaštititi neprobojnim psećim prslucima, koji od uboda nožem štite njihove vitalne organe.

Čast da ih predstave uz jednog iskusnog, pripala je i dvojici policijskih pasa početnika. Iako su trenutno još uvijek razigrani mali psi, uopće ne sumnjamo kako će i oni jednog dana spašavati ljudske živote.


(Anesa Agović / Index.hr)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.