13.7.2016. 12:52
0
Orao pokušao da odnese dječaka
Orao je u jednom parku u centralnoj Australiji pokušao da odleti sa jednim dječakom nakon što ga je prethodno kandžama uhvatio za glavu i duksericu.

Grupa ljudi, koja je zajedno sa dječakom učestvovala u popularnom programu upoznavanja sa divljinom u tom parku, zapanjeno je gledala kako australijski klinastorepi orao hvata dječaka za glavu, ali je uspio da pobjegne i prođe bez ozbiljnijih povreda.

Dječak, za kojeg se vjeruje da ima između šest i osam godina, zadobio je samo površne ogrebotine po licu.

Cristine O' Connel, koja je 6. jula, kada se incident dogodio, boravila zajedno sa svojim suprugom u parku, rekla je za BBC da je orao "sletio pravo na dječaka sa udaljenosti od oko 15 metara".

Orao je uhvatio dječaka za zelenu duksericu i pokušao da ga podigne u vazuduh prije nego što je intervenisalo osoblje parka, dodala je ona.

Iz parka su poručili da je temeljna istraga o incidentu u toku, kao i da orao neće biti dio programa dok se ona ne privede kraju.

(CDM/Alen Avdić)

DjecakOrao
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.