20.8.2016. 15:03
2
Romantična prosidba na koncertu Željka Joksimovića u Sarajevu
Sigurno svaka djevojka na ovom svijetu mašta o savršenoj i predivnoj prosidbi. Ono što će definitivno ostati jedna od najljepših uspomena jeste originalna i iznenadna prosidba.

Svi znamo koliko jedan od najpopularnijih regionalnih pjevača Željko Joksimović, koji je sinoć održao spektakularan koncert na stadionu "Asim Ferhatović Hase", u svom repertoaru ima emotivnih ljubavnih balada, ali one su sinoć imale posebnu "ulogu".

Naime, kamera Hayat TV-a zabilježila je jedan romantičan prizor na tribinama stadiona Koševo.

Muhamed Čamo iz Žepča na koncertu je uz jednu od najpopularnijih i najromantičnijih Joksimovićevih pjesama "Žena za sva vremena" zaprosio svoju djevojku Almiru Fetić.

Tako se hrabri Muhamed odlučio "pasti" na koljena bez obzira na brojnu publiku, te zatražiti ruku svoje djevojke.

Kako saznajemo, ova priča dobila je sretan epilog, budući da je djevojka Muhameda kazala "da", što je upotpunilo cjelokupni događaj i ispunilo očekivanja romantičnog mladića.

(Hayat/Merima Druškić)

2
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.