21.8.2016. 17:32
0
Prevarena mlada prodaje vjenčanicu: Oglas digao cijenu 33 puta
Zaljubiti se do ušiju i pronaći ljubav svog života je velika stvar, ali je i te kako bolno kad ta ljubav iznenada pukne. Upravo se to dogodilo Samanthi Wragg iz Velike Britanije.

Samantha se udala za čovjeka svojih snova, ili je barem tako mislila. Nedugo nakon vjenčanja, oni su stavili tačku na svoju ljubav, a ona je riješila da proda svoju vjenčanicu na eBay-u.

"Prije oblačenja je potrebno haljinu odnijeti na hemijsko čišćenje kako bi se oslobodila smrada od izdaje. Ako želite haljinu koja je puna loših uspomena, oštećene nade i snova, onda je ona savršena za vas. Nisam stigla da je očistim jer je moj ološ od muža brže-bolje stavio tačku na naš brak", napisala je Britanka.

Dok je njena haljina prvobitno koštala oko 2.000 funti, cijena haljine je porasla na eBay-u, pa je tako za sada oko 66.000 funti, taman da pokrije troškove razvoda.

"Ako imate neka pitanja o haljini ili mom suprugu koji je pobjegao sa drugom ženom, slobodno me kontaktirajte", dodala je Samantha.

(CDM/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.