17.9.2016. 11:16
0
Može li luđe: Razvela se od sina pa se udala za kćerku
Majka i kćerka optužene su za incest pošto su se vjenčale u Oklahomi ove godine, objavila je policija.

Patricia Ann Spann(43) i njena kćerka, Misty Velvet Dawn Spann(25) vjenčale su se u martu ove godine, otkrila je policija prošlog mjeseca dok je sprovodila istragu vezanu za zaštitu prava djece da bi otkrili i da se majka prvo udala za sina, još 2008. godine, ali sin je 15 mjeseci kasnije tražio poništenje braka zbog incesta, piše Time.

Šta tačno stoji iza ovih postupaka i kakvi su bili motivi ove majke, još nije poznato.

Prema zakonu američke države Oklahoma brak između bliskih rođaka smatra se incestom bez obzira uključuje li i seksualne odnose ili ne.

Patricia Ann Spann je istražiteljima socijalne službe rekla da je izgubila starateljstvo nad troje djece koje je usvojila baka po ocu.

S kćerkom se ponovno susrela prije dvije godine. Spann je izjavila i da je smatrala da je sasvim u redu da se vjenča s kćerkom jer njeno ime ionako nije navedeno na Mistynom rodnom listu.

Obje su zadržane u pritvoru uz 10.000 dolara kaucije.

(CDM/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.