22.9.2016. 22:41
0
Evo šta se dogodi kada vozač u pijanom stanju sjedne za volan i potpuno uništi vozilo
Pokušajte izbrojati koliko puta je vozač uspio udariti Alfom u pokušaju da izađe iz podzemne garaže.

Sljedeći video nadzorne kamere prikazuje vidno alkoholiziranog muškarca koji se jedva drži na nogama i pokušava pronaći svoj automobil. Nakon što ga pronađe sjeda za upravljač i kreće u pohod da se bez obzira na posljedice domogne ceste. Izlazak iz podzemne garaže može biti zahtjevan i trijeznom vozaču, a ako si mrtav pijan najmanje što se može desiti je izgužvani lim.
 
Prvi je stradao skupocjeni Infiniti, i to odmah po izlasku s parkirnog mjesta. Nakon toga vozač je uspio doslovno pri svakoj promjeni smjera udariti u zid da bi na kraju pri zadnjem usponu i izlasku iz garaže produžio presjekavši cestu. Nije poznato do kuda je došao i je li na koncu stradao samo automobil, prenosi Index.


(Anesa Agović) 

0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.