17.10.2016. 16:21
0
"Fato vrati se ili te mijenjam za Fiata"
Ljubav, čini se, ne poznaje granice. Oni koji su zaljubljeni ne biraju ni mjesto, ni vrijeme, a ni način kako da osobi do koje im je stalo to i pokažu.

Ali, ljubav, po svemu sudeći, ne dokazuju samo oni koji osvajaju, već i oni koji su „imali, pa izgubili“.

Takva sudbina, izgleda, zadesila je i izvesnog Hasana, koji moli svoju Fatimu da mu se vrati, te obećava da će joj sve oprostiti, piše Bljesak.

Ovaj nesvakidašnji oglas, izrađen u obliku smrtovnice osvanuo je mostarskim ulicama.

- Draga Fatimo, vrati se! Sve ti opraštam. Sjenu naše prošlosti rasvijetlićemo našom budućnošću. Fatima, volim te! Tvoj Hasan – piše u ovom neobičnom oglasu, koji je itekako privukao pažnju prolaznika.

Ipak, u donjem uglu „pisma“ Hasan je napomenu da Fatimu u suprotnom mijenja za „fiata“.

S druge strane, u gornjem desnom uglu riječima u vidu ljubavnog stiha pokušao je da objasni koliko mu njegova lepša polovina nedostaje.

- Fališ mi kao ruka. Tvoje oči su kao moje oči. Tvoje ruke su kao moje ruke. Ali, tvoja glava je ljepša od moje – stoji u ovom neobičnom.

(Avaz/Merima Druškić)

Oglas
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.