31.10.2016. 12:09
0
Šta mislite, bez čega nijedna žena ne bi otišla na pusto ostrvo?
Iako su žene po svojoj prirodi vrlo praktična bića, nekad znaju da budu potpuno iracionalne. Ovo istraživanje predstavlja dokaz za to.

Nedavno je 1.000 žena odgovaralo na pitanje “Zamislite da idete na pusto ostrvo. Šta biste ponijele sa sobom?”.

Bilo je tu raznih odgovora, ali jedna potpuno neočekivana stvar se našla skoro svim damama na listi neophodnih stvari za preživljavanje u surovim uslovima.

Ne, to nisu ni šibice, ni konopac, pa čak ni pribor za šivenje ili putna apoteka.

Vjerovali ili ne – to je karmin.

Jednostavno, bez svog omiljenog ruža, nijedna pripadnica nježnijeg pola ne bi mogla da se snađe u divljini, piše Telegraf.

Ko zna, možda sve one sanjaju o tome da će ipak, i na jednom tako usamljenom mjestu, naleteti na nekog baš zgodnog urođenika, kojeg će morati da zavedu.

Šalu na stranu, ispostavilo se da je šminka vrlo važna za žensko samopouzdanje, naročito kada su u pitanju dame koje su prevalile 45. godinu života.

Jednostavno, iako je u pitanju beznačajna sitnica, s ružem na usnama žene se osjećaju bolje.

(Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.