6.12.2016. 20:12
0
Na Facebooku saznao da se njegova supruga udala za drugog!
Jedan čovjek iz Velsa šokirao se kada je vidio da se njegova supruga vjenčala sa svojim ljubavnikom preko slika ceremonije koje je ona okačila na Facebooku, prenosi Daily Telegraph.

Uzalud je Lisa Everard (35) objašnjavala svom suprugu Eliotu Everardu (38) da je ona bila djeveruša na vjenčanju prijateljice, ali on je išao da provjeri u opštini gdje je ustanovio da je ona zaista bigamista.

Lisa koja je četiri godine u braku s Eliotom i već je dva puta razvedena, tajno i ilegalno se vjenčala u julu sa svojim ljubavnikom.

Bijesan muž je tužio i rekao advokatu da se osjećao "kao da mu je nebo palo naglavu".

Sudija na sudu u Cardifu, na jugozapadu Velike Britanije, kritkovao je bigamistkinju zbog "egoizma" i "prevare" i osudio je na 150 sati društveno korisnog rada, piše britanski list. Majka četvoro djece, dvoje iz prethodnog braka i dvoje sa Eliotom, ova njegovateljica je morala da napusti udoban bračni dom sa mužem broj jedan u Chapstowu i da se preseli kod muža broj dva u socijalni stan, piše list.

(Dnevni avaz/Alen Avdić)


0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.