21.12.2016. 12:06
0
Reakcija ove žene na zaruke dviju lezbijki postala je hit na društvenim mrežama
Studentice pod imenima Jessica i Chelsea zaručile su se proteklog vikenda u Art Institutu u Chicagu. Cure su u vezi četiri godine, a Jessica je zaključila da je pravo vrijeme da postavi najvažnije pitanje svojoj djevojci. Kleknula je pred Chelsea, koja je sa smiješkom rekla “da”.

Međutim, buduće mladenke nisu jedine koje su se smješkale prilikom zaruka. Fotograf Ed Sanchez Perry fotkajući zaručnice uspio je uloviti još jedan dirljivi trenutak, piše “Index“…

“Jessica je lagala Chelsea da idu na izložbu podržati prijateljicu. Obje vole umjetnost i to je bila stvar koja ih je spojila, pa je Jessica mislila da je galerija pravo mjesto za prosidbu”, rekla je Carlos za “Indy100”.

Djevojke su se upoznale 2012. godine na Tumblru i šest mjeseci održavale vezu na daljinu. Tad su prekinule, no nekoliko mjeseci kasnije su se pomirile, a posljednje dvije godine žive zajedno.

(Index/Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.